PAL AAN KNOOPPUNT VAN VERKEERSSLAGADERS

Businesspark AviationValley bevindt zich in een logistiek gunstige omgeving.

Het ligt middenin het hart van de dichtbevolkte en uiterst bedrijvige regio Zuid-Limburg, direct aan Nederlands belangrijkste verkeersslagader de A2, die een perfecte verbinding vormt met de Randstad en de omringende landen, zoals België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Door een snelle aansluiting op de A76 is het bedrijventerrein gunstig gesitueerd ten opzichte van grote steden als Keulen, Düsseldorf, Brussel en Antwerpen.


AviationValley Verbindt

AviationValley verbindt in meerdere opzichten. Het ultramoderne businesspark is de 'missing link' tussen de luchthaven en grensoverschrijdende logistieke spelers van formaat.

AviationValley is een gezamenlijk initiatief van Maastricht-Aachen Airport (MAA), Aviation Logistics Development Company (ALDC), Dura Vermeer en de Provincie Limburg. Deze krachtenbundeling van bedrijfsleven en overheid is er op gericht dat AviationValley zich verder ontwikkelt tot een logistiek knooppunt, dat de positie van de Limburgse luchthaven versterkt. Het geheel is meer dan de som der delen, is de achterliggende gedachte. Overheden, bedrijfsleven en opleidingsinstituten in de regio slaan hier de handen ineen.


Er waait een
optimistische wind

De Euregio met de universiteitssteden Maastricht, Aken, Luik en Hasselt binnen zijn grenzen telt maar liefst vier miljoen inwoners.

Hoogwaardige opleidingsinstituten in de regio leveren hooggekwalificeerd personeel af. Er is dus alle reden tot optimisme bij AviationValley. Nu de economie echter weer duidelijk aantrekt, neemt de vraag naar hoogwaardige kavels in dit 57 hectare tellende businesspark in het hart van Zuid-Limburg zienderogen toe. Het vlak langs de A2 en bij Maastricht-Aachen Airport (MAA) gelegen bedrijventerrein is voor grotere logistieke partijen een interessante vestigingsplaats. AviationValley is "ready for take-off".

Strategische toplocatie nabij Maastricht

"AviationValley geschikt voor de logistieke sector"

Ronald Dirksen (Directeur Concessies & Gebiedsontwikkeling bij Dura Vermeer Divisie Infra BV) ziet grote toekomstmogelijkheden voor de logistieke sector in de directe nabijheid van de Limburgse luchthaven

AviationValley beantwoordt aan de eisen van deze tijd en loopt qua omgevingskwaliteit en mogelijkheden zelfs voorop in de markt. Met een aantrekkelijke stad als Maastricht op een steenworp afstand en de aanwezigheid van de luchthaven in de directe omgeving heeft business Park Aviation Valley sterke troeven in handen. We constateren de laatste jaren een gestage toename van de logistieke bewegingen in deze regio. AviationValley anticipeert hier op.