Flexibele
bedrijfskavels

Bedrijfskavels met vrije huisvestingsmogelijkheden te koop

Meer informatie
Luchthaven gerelateerde
bedrijfskavels

Kavels voor luchtvaart-gerelateerde activiteiten te koop of huur

Meer informatie
Grootschalige
logistieke bedrijfspanden

Grootschalige logistieke bedrijfspanden te huur

Meer informatie
Aviation Valley Businesspark Beek

Business class ondernemen bij Maastricht Aachen Airport

55 hectare pure ondernemerskansen. Klaar voor de vestiging van uw bedrijf, pal naast Maastricht Aachen Airport. En direct bij de afrit van de A2 en A76.

Het vliegveld en het omliggende gebied ontwikkelen zich de komende jaren razendsnel. Kijk dus snel wat de mogelijkheden zijn voor uw toekomstige bedrijfslocatie op Aviation Valley.

Bekijk de mogelijkheden

#

Verschillende kavels beschikbaar

Alle soorten kavels zijn overzichtelijk voor u op een rij gezet. Bedrijfskavels met vrije huisvestingsmogelijkheden, kavels voor luchtvaart-gerelateerde activiteiten en grootschalige logistieke bedrijfspanden.

Bekijk de verkaveling
130
km
Antwerpen (Haven)
210
km
Amsterdam (Schiphol)
225
km
Rotterdam (Haven)
1
km
Maastricht-Aachen Airport

Wat maakt Aviation Valley tot een toplocatie ?

Ondernemen in Zuid-Limburg: de uitvalsbasis naar Europa en de rest van de wereld.

Midden in Europa

Wat uw bedrijf ook doet: als transport, goed opgeleid personeel en hoogwaardige dienstverlening van belang zijn, dan is Aviation Valley de plek waar alles samenkomt. Op een strategische locatie dichtbij de belangrijkste afzetmarkten in West-Europa en met unieke verbindingsmogelijkheden via weg, spoor, water en de lucht.

Locatie

Bedrijfsruimte op maat

Van grootschalig distributiecentrum tot opslag-, assemblage- of productielocatie. Aviation Valley biedt volop ruimte voor uiteenlopende bedrijven. Met kavels van elke omvang. Ook het huren van een bedrijfsruimte is mogelijk. Aviation Valley kan u zelfs ondersteunen bij de ontwikkeling van een bedrijfsgebouw op maat.

Mogelijkheden

Alle ruimte om te groeien

Maastricht Aachen Airport is de enige luchthaven in Nederland waar het vrachtvervoer nog volop kan groeien. De luchthaven investeert de komende tijd fors in nieuwe faciliteiten voor vracht- en passagiersafhandeling. Bedrijven die willen meegroeien krijgen op Aviation Valley alle ruimte. Wij zijn ready for take off. Gaat u mee?

Ontwikkelingen

Bedrijven op Aviation Valley