applications-be-connected.jpg
BIZ

BIZ AV Themabijeenkomst: Communicatie & Branding

29 maart 2022

Datum: Woensdag 13 april 08.30 - 09.30 uur
Locatie: Jet Center Maastricht Aachen Airport, Horsterweg 27, 6199 AC Maastricht Airport
Parkeren: parkeerplaats Jet Center of in de vakken langs de weg

Branding = business
Ook voor onze BIZ

Met goede ‘branding’ brengt u uw zakelijke doelen dichterbij. Dat wist u natuurlijk al lang. Maar met goede branding behartigt u ook het belang van u en uw buren stukken beter! Met bijna honderd bedrijven willen we Aviation Valley nog duurzamer, bereikbaarder, aantrekkelijker en veiliger maken. Sinds januari zijn wij als BIZ een serieuze gesprekspartner voor overheden en andere organisaties die ons daarbij kunnen ondersteunen.

Daarbij helpt het zeker als onze ondernemers zich mede-eigenaar voelen van de toekomst van Aviation Valley. Wat is er nodig om van onze BIZ een krachtige community te maken? Wat maakt u trots op een bedrijventerrein dat steeds beter en mooier wordt? Daarom zetten branding hoog op onze agenda. Woensdag 13 april beginnen we daarmee in een interactieve sessie o.l.v. communicatiestrateeg Martijn Kagenaar. Hij gaat met ons op zoek naar elementen die ons onderling verbinden en naar buiten toe versterken.

Samen sterk, samen BIZ! Komt u die mee vormgeven?

Heeft u een afdeling marketing & communicatie? Dan nodigen we de aangewezen persoon binnen uw organisatie uit om aan te sluiten bij deze bijeenkomst. Aanmelden kan via info@aviationvalley.nl. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze persoon ook wordt toegevoegd aan de app.