Voorzieningenniveau.jpg
Ondernemen, Faciliteiten

Gemeente Beek: "Het voorzieningenniveau van Aviation Valley moet omhoog"

09 april 2019

In gesprek met Tim van Wijnbergen, PLUS

Op verzoek van meerdere ondernemers gevestigd op Aviation Valley is de gemeente Beek gestart met een verkenning naar een fysiek punt op het terrein waar diverse voorzieningen zoals winkelen, ontmoeten en afhalen gecombineerd kunnen worden. Burgemeester Van Basten-Boddin, gemeente Beek: “Er werken dagelijks ruim 5.000 mensen op Aviation Valley. De wens om het voorzieningenniveau op het terrein te verhogen begrijpen we. Daarom hebben we om te beginnen een aantal supermarkten gevraagd om mee te denken”. Supermarkt PLUS is enthousiast over de voornemens van de gemeente.

Van Basten-Boddin geeft aan op termijn een ‘all-round servicepoint’ op het terrein te willen waarbij naast de verkoop van een beperkt winkelassortiment, ook een pick-up point voor boodschappen, een pick-up en drop off point voor (retour)pakjes en een kleine voorziening met lekkere, gezonde en snelle maaltijdoplossingen komt. Het punt kan tevens fungeren als ontmoetingsplek voor bedrijven en bezoekers.

Boodschappen

Tim van Wijnbergen, zelfstandig supermarktondernemer PLUS in Beek, is al twee jaar actief op het terrein om boodschappen te leveren aan verschillende bedrijven en werknemers. Van Wijnbergen breidt zijn diensten graag uit: “Ik bied zowel bedrijven als consumenten een manier om hun boodschappen eenvoudig online en zonder administratieve rompslomp te doen. Zo kunnen bedrijven bij mij, via een online systeem, gewoon op een maandelijkse factuur boodschappen bestellen. Als je bedenkt dat het bij een klein of middelgroot bedrijf vaak de receptioniste is die de boodschappen gaat doen, is dit bij ons al snel een stuk eenvoudiger en bovendien goedkoper.”

Persoonlijk

Van Wijnbergen geeft aan dat het grootste voordeel van een dergelijk servicepoint nog op een ander vlak ligt: “Wij zitten op het moment met een winkel in Beek, op steenworp afstand dus. We kunnen daardoor snel schakelen. Heb je eens een onverwachte borrel of iets te vieren? Als je even belt, kunnen wij je vaak nog dezelfde dag uit de brand helpen. En dat doen we graag. Ik vind die persoonlijke contacten, korte lijnen en het maatwerk dat we bieden, ook aan zakelijke klanten, juist belangrijk.”

“Met verschillende werkgevers hebben we ook gesprekken over hoe we hun medewerkers kunnen helpen met de boodschappen. We kunnen bijvoorbeeld speciaal voor hun medewerkers de boodschappen op het werk komen bezorgen. Ik zie dat gemak een steeds grotere rol gaat spelen waar wij als winkel op in willen spelen. Daarom gaan we dit voorjaar hiermee ook actief de bedrijven op Aviation Valley benaderen.”

Geïnteresseerd in boodschappen voor jouw bedrijf? Of voor je medewerkers? Neemt contact op met Tim van Wijnbergen: tim.van.wijnbergen@plus.nl.