Bedrijventerrein Aviation Valley

Aviation Valley Businesspark Beek

Over Aviation Valley

Aviation Valley is een community van honderden organisaties en duizenden medewerkers en studenten die zich verzameld heeft rondom Maastricht Aachen Airport.

De leden van de community kijken echter niet alleen naar elkaar. Voor Limburg is een luchthaven essentieel om haar grenzen te overstijgen. De leden van Aviation Valley kijken daarom nadrukkelijk naar buiten.

#

Verbonden met Aviation Valley

Van wereldleiders en multinationals, tot de meest internationale universiteit van Nederland en de verschillende internationaal geroemde events. Limburgse speerpunten die via hun activiteiten ook verbonden zijn met Aviation Valley.

Meer informatie?

Levendige community

Net als bedrijven in Aachen en Belgisch-Limburg. En net als Limburgers die hun vliegreis starten in Maastricht, en er weer terugkeren.

Zij behoren allemaal tot Aviation Valley, een levendige economische community die de grenzeloze mogelijkheden van Limburg versterkt.

Bedrijveninvesteringszone (BIZ)

Voor het bedrijventerrein Aviation Valley werken we aan een Bedrijveninvesteringszone, een BIZ. Een BIZ is een samenwerkingsmodel van, voor en door ondernemers die gezamenlijk investeren in de kwaliteit van hun bedrijventerrein.

Pagina BIZ

Bedrijfskavels

Wat je plannen ook zijn, op Aviation Valley is alles erop gericht om je ambities waar te maken. De kavels zijn flexibel en tot wel 80 procent bebouwbaar. En door het aangepaste bestemmingsplan is er volop ruimte voor individuele vestigingswensen.

Pagina Bedrijfskavels

Bedrijven op Aviation Valley