Aviation Valley Businesspark Beek

Aviation Valley

Bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport

Aviation Valley brengt alle organisaties, medewerkers en studenten van het bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport samen in een levendige community.

Een community met een blik naar buiten die de grenzeloze mogelijkheden van Limburg versterkt.

Per 1 januari 2022 is de BIZ Aviation Valley een feit.
Samen voor jouw bedrijf!
Voor meer info klik hier.

Over Aviation Valley

Agenda

BIZ

UITNODIGING: BIZ AV Themabijeenkomsten

BIZ Aviation Valley gaat het komende jaar aan de slag met een aantal hoofdthema’s. Deze thema’s komen aan bod in de zogenaamde themabijeenkomsten. Tijdens elke bijeenkomst gaan we dieper in op een specifiek onderwerp dat valt onder een van deze hoofdthema’s.

BIZ

UITNODIGING: Ronde Tafel Lunch - Behoud MAA

Beste ondernemer op Aviation Valley, In verschillende media hebben jullie kunnen lezen dat het behoud van Maastricht Aachen Airport onder druk staat. Ook binnen de politiek staat dit thema hoog op de agenda. De luchthaven is hiermee drukdoende en op nationaal niveau wordt er samengewerkt met Schiphol. Een eventuele overname wordt onderzocht. Het is van belang om op provinciaal niveau te laten zien dat Aviation Valley meer is dan alleen een lokaal vliegveld. Daarom nodigen we je graag uit op 14 maart om tijdens een heerlijke “ronde tafel” lunch met elkaar te sparren en scherp te stellen hoe we de provincie kunnen overtuigen van het behoud van de luchthaven en de mooie bedrijven die eraan verbonden zijn. Tot maandag 14 maart om 12.00 uur! Ter info: Aanmelden kan via de uitnodiging in de BIZ Aviation Valley App. Datum: Maandag 14 maart Tijd: 12.00 - 13.00 uur Locatie: Beuken Essers, Europalaan 26 6199 AB Maastricht Airport Bij Beuken Essers is voldoende parkeergelegenheid. Heeft u vragen? Stuur een mail naar info@aviationvalley.nl.

BIZ

UITNODIGING: Kick-off bijeenkomst BIZ Aviation Valley

Donderdag 4 februari 08.30 - 10.00 uur. Vanaf 1 januari 2022 is er op bedrijventerrein Aviation Valley een BIZ van kracht. We hebben jullie vanuit het bestuur zo goed mogelijk op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen die de afgelopen tijd hebben gespeeld. Per 1 januari gaan we pas echt van start met de BIZ. Middels deze samenwerkingsvorm willen we graag sámen aan de slag om te investeren in ons bedrijventerrein. We gaan meteen starten met een aantal thema’s en uiteraard willen we deze graag aan jullie toelichten. Het is dan ook de hoogste tijd dat we elkaar gaan ontmoeten! Tijdens deze bijeenkomst stelt het bestuur zich graag persoonlijk aan je voor en natuurlijk kom je tijdens deze bijeenkomst erachter wie je collega-ondernemers zijn en wat we met z’n allen willen gaan bereiken de komende jaren. Laten we de toon zetten voor de komende jaren. Samen sterk, Samen BIZ! Aanmelden: via de BIZ Aviation Valley App - Activiteiten Locatie: Porsche Centrum Maastricht, Afrikalaan 37, 6199 AH Maastricht Airport

Laatste nieuws

Aviation Valley
bedrijventerrein

Een community van honderden organisaties, medewerkers en studenten die zich verzameld heeft rondom Maastricht Aachen Airport.

Meer informatie
Aviation Valley
Bedrijveninvesteringszone

Per 1 januari 2022 is de BIZ Aviation Valley een feit!

Meer informatie
#

Beschikbare bedrijfskavels

Ook voor nieuwe bedrijven is op Aviation Valley nog ruimte. Bedrijfskavels met vrije huisvestingsmogelijkheden, kavels voor luchtvaart-gerelateerde activiteiten en grootschalige logistieke bedrijfspanden zijn overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Meer informatie